Tuinverlichting gemakkelijk zelf aan te leggen, zonder expertise van buitenafBetalen & levering

Betalen

IDEAL
Je bestelling bij Totaal Tuinlicht kan gemakkelijk met IDEAL worden betaald. IDEAL is een betaalmethode waarmee al je online aankopen snel en veilig kunnen worden afgerekend via je eigen bank. Hierdoor heb je geen eigen account nodig en wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven. Met IDEAL kun je betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij o.a. ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, Friesland Bank en SNS Regio Bank.

Indien het bedrag bij jou is afgeschreven krijgen wij een melding en kunnen wij direct starten met het verpakken van je bestelling.

 

SEPA incasso
Hiermee geef je ons toestemming om eenmalig het bedrag van je bankrekening af te schrijven. Via ons betaalsysteem kun je hier makkelijk voor kiezen en dit wijst je automatisch de weg.

 

Contant betalen
Bij voorkeur ontvangen wij betalingen via Ideal, echter is het ook mogelijk om bij ons contant te betalen. Dit is alleen mogelijk voor klanten die bij ons komen afhalen. Het is dan ook niet mogelijk om bij ons te pinnen voor het afhalen.

Wil jij pas betalen als je de bestelling komt afhalen en heb je geen contant geld? Geen probleem, maar wij geven de producten pas mee als de betaling via Ideal bij ons binnen is.

Levering

Wij maken gebruik van standaard koeriersdiensten. Over het algemeen is dit PostNL of DPD, maar dit kan ooit wijzigen. Dit heeft er mee te maken dat wij onze service zo hoog mogelijk willen houden en als er onverhoopt een langere levertijd is bij de koeriersdienst wij gebruik maken van een andere dienst. Daarnaast kan het zijn dat door het gewicht of lengte van het pakket er gekozen wordt voor een andere leverancier.

Al onze pakketten worden standaard na 1-2 werkdagen naar je toe verzonden. Afhankelijk van de bezorgtijd bij de koerier zal deze dan binnen enkele dagen bij je thuis zijn.

Afhalen

Indien je wenst om het pakket op te halen, dan is dit mogelijk, maar alleen op afspraak. Hiervoor kun je ook altijd even navraag doen per e-mail. In het bestelproces is het daarnaast mogelijk om te kiezen voor afhalen. Onze loods voor tuinverlichting zit gevestigd te Sprang-Capelle.