Tuinverlichting gemakkelijk zelf aan te leggen, zonder expertise van buitenafSoorten verlichting

Onze specialiteit ligt in de wereld van 12 volt systemen voor tuinverlichting. Met een scherp oog voor detail bieden we een uitgebreid assortiment van prachtig ontworpen armaturen, kabels en accessoires om van je buitenomgeving een echt meesterwerk te maken. We begrijpen dat tuinverlichting niet alleen de esthetiek verrijkt, maar ook zorgt voor veiligheid en sfeer, en daarom streven we naar niets minder dan perfectie.

Onze merken

In-lite: Verlichting voor Duurzame Pracht met 5 Jaar Garantie

Bij het creëren van een prachtige buitenomgeving is verlichting essentieel, en niets brengt de schoonheid van jouw buitenruimte beter tot leven dan de innovatieve verlichtingsoplossingen van in-lite. Wij zijn gepassioneerd over het transformeren van buitenruimtes in ware kunstwerken, en we begrijpen dat duurzaamheid en kwaliteit van het grootste belang zijn.

Lightpro: Verlichting met Stijl, Innovatie en 6 Jaar Garantie

Bij Lightpro begrijpen we dat de juiste verlichting de sfeer en uitstraling van elke ruimte kan transformeren. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige verlichtingsoplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verfijnde esthetiek en duurzaamheid bieden.