Tuinverlichting gemakkelijk zelf aan te leggen, zonder expertise van buitenafWat kunnen we voor je doen?

Algemeen

Wat zit er in een tuinlicht pakket?

Binnen deze pagina hebben we de verschillende pakketten overzichtelijk voor je samengesteld: bekijk alle pakketten

Kun je ook losse tuinlampen kopen?

Het is mogelijk om naast onze standaard tuinlicht pakketten ook extra lampen te bestellen. Deze voeg je eenvoudig toe aan je bestelling.

Of  bekijk hier de onze losse producten.

Moet ik mijn tuinlampen onderhouden?

Ja het is aan te raden om de lampen te voorzien van lichte onderhoud.

Hoe kan ik mijn tuinlampen het beste onderhouden?

Wij raden het aan om de verlichting minimaal 2x per jaar schoon te maken met een zachte doek. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat als je schoonmaakmiddel gebruikt dit PH-neutraal is. Verder is het verstandig om de verlichting vrij te knippen van bijvoorbeeld takken. Op deze manier zal de verlichting ook het beste tot zijn recht komen. Indien je bijvoorbeeld aan zee woont of vlakbij een fabriek met veel uitstoot is het aan te raden om de verlichting vaker schoon te maken. Het kan dan namelijk zorgen dat er bepaalde uitstoot op de lampen terecht komt, waardoor deze ervoor zorgt dat de lak wordt aangetast.

Heb ik garantie op mijn tuinverlichting pakket of losse tuinlampen?

Als je de verlichting aansluit zoals aangegeven in de montagehandleiding en gebruik maakt van onze kabels, dan heb je standaard 5 jaar garantie op de verlichting.

Zijn tuinlampen makkelijk te installeren?

Met behulp van onze montagehandleiding is alles heel makkelijk in te pluggen. We raden je wel aan om alle kabels in te graven in de grond. Dit is niet noodzakelijk, maar zorgt er wel voor dat je kabels beter beschermt liggen. Hierdoor heb je bijvoorbeeld bij het harken van de tuin niet dat je onnodig de kabels raakt en eventueel beschadigd. Daarnaast oogt het mooier om de kabels in te graven of weg te werken.

Wat is de levensduur van tuinverlichting?

De levensduur van de lampen die wij aanbieden zijn 20 jaar. Uiteraard wel als deze normaal worden gebruikt en goed worden onderhouden.

Hoeveel volt is de tuinverlichting?

Wij maken standaard gebruikt van 12 volt tuinverlichting. Op deze manier hoef je geen gebruik te maken van een elektricien. Dit is ook handig want mocht je door werkzaamheden in je tuin op de kabel terecht komen, dan krijg je geen shock.

Zijn de lampen dimbaar?

De scope verlichting en de ledlampen zijn dimbaar.

Moet ik de kabels van de lampen ingraven in de tuin?

Ja, dit is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden. Indien je later namelijk de tuin bijvoorbeeld gaat harken zou je eventueel een kabel kunnen beschadigen. Het biedt dus meer bescherming als het ingegraven is. Wij houden hierbij zelf ongeveer 20 cm in de grond aan. Als je de kabels in de grond graaft is het ook mooier.

Betalingen

Met welke betalingsmethoden kan ik mijn tuinverlichting betalen?

Wij maken gebruik van het betalingssysteem van Mollie. Hierbij is het bij ons mogelijk om te betalen via Ideal of een overboeking.

Verzending

Hoe worden de tuinlampen verzonden?

De pakketten worden in een doos verzonden met een standaard pakket leverancier. Wij zorgen dat de verpakking zo milieuvriendelijk mogelijk is en zorgt voor een stevige bescherming voor de lampen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling met tuinlampen of accessoires?

Na bestelling word je pakket standaard binnen 1-2 werkdagen naar je toe verzonden. Afhankelijk van de pakketleverancier zal het dan zo spoedig mogelijk bij jou thuis of op een pakketpunt worden bezorgd.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet ontvangen heb?

Stuur een mailtje naar info@totaaltuinlicht.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

Hoe kan ik een al geplaatste bestelling wijzigen?

Stuur een mailtje naar info@totaaltuinlicht.nl met je wijziging. Wij kijken dan direct of het mogelijk is jouw bestelling nog te wijzigen.

Retourbeleid

Hoe lang is mijn bedenktijd?

Na bestelling heb je 14 dagen de tijd om je producten retour te melden en na het aanmelden van de retourmelding heb je 14 dagen de tijd om ze terug naar ons te sturen.

Wat zijn de kosten van het retourneren van producten?

De kosten van jouw huis naar ons magazijn zijn voor eigen rekening.

Hoe kan ik de tuinverlichting retour zenden?

Indien je via de e-mail je pakket retour hebt gemeld bij ons is het mogelijk om op eigen kosten het pakket terug te sturen naar ons magazijn. Zorg dat je hierbij de originele verpakking gebruikt en de lampen goed beschermd, zodat ze niet kunnen beschadigen.

Wat moet ik doen als er iets mis is met de bestelling die ik ontvangen heb?

Stuur een mailtje naar info@totaaltuinlicht.nl  met daarin aangegeven wat er mis is met je bestelling. Zorg ervoor dat je eventueel ook een foto mee stuurt en je ordernummer en naam in de e-mail zet.

Wanneer krijg ik het geld van mijn retour terug?

Indien het product retour is in ons magazijn gaan wij beoordelen of het voldoet aan de voorwaarden die wij hebben gesteld voor retourneren. Daarna krijg je van ons een e-mail en zullen wij binnen 5 werkdagen het geld naar je terugstorten.