Tuinverlichting gemakkelijk zelf aan te leggen, zonder expertise van buitenafInmeten van je tuin

Om de juiste maten van je tuin te bepalen is het belangrijk dat je deze eerst goed inmeet. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de maten uit het Kadaster te nemen en de vierkante meters van je huis eraf te halen, maar dit kan foutgevoelig zijn. Hierdoor raden wij je aan om zelf je tuin (eventueel met behulp van iemand anders) in te meten, zodat je exact de maten weet.

Met behulp van een meetlint of rolmaat meet je van je huis naar het verste punt in de tuin. Daarnaast meet je van links naar rechts de breedste maat in je tuin op. Als je deze maten in onze configurator invoert kunnen wij de oppervlakte van de tuin bepalen.

Let op: uiteraard zijn hier altijd uitzonderingen in bijvoorbeeld hoeken of gedeeltes die niet verlicht hoeven te worden, maar op deze manier kunnen wij het beste bepalen wat een gemiddelde tuin is. Mocht je toch andere wensen hebben dan kun je dit in het pakket nog aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor extra opties zoals een vijver of overkapping. Daarnaast kun je ook nog extra losse lampen bovenop het pakket kiezen.

Mocht je er echt niet uit komen, dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.