Tuinverlichting gemakkelijk zelf aan te leggen, zonder expertise van buitenafOver ons

Laagdrempelig

Wij zijn laagdrempelig, persoonlijk en hebben alleen a-kwaliteit producten. Onze pakketten worden standaard geleverd met een goede handleiding, de juiste tools en natuurlijk prachtige verlichting. Daar wij alles in 1 keer leveren weet je direct waar je aan toe bent en heb je een totaalprijs. De lichten die wij gebruiken in onze pakketten zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor heb je geen last van grondspots die bijvoorbeeld vol met water lopen.

Eigen ervaring

Daar wij nauwkeurig samenwerken met hoveniers en zwembadbouwers en daarnaast zelf ook ruim 7 jaar tuinverlichting projecten hebben aangelegd, zijn wij al jaren bekend met de pakketten die wij aanbieden. Wij staan daarom ook achter onze producten en weten dat het een hoogwaardig product is dat makkelijk is te installeren.

Installeer jij alles volgens onze handleidingen en is er onverhoopt toch wat mis? Geen probleem dan zullen wij deze gratis vervangen voor een nieuwe.

Wij zullen er alles aan doen om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Lukt het even niet of heb je toch nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen je dan zo goed mogelijk proberen te helpen.

Installatie

Heb jij een grote tuin en wil jij toch liever dat je verlichting wordt aangesloten? Heb jij een tuin die voorzien moet worden van een compleet lichtplan? Wij verwijzen je dan graag door naar Van Herp Totaal Tuindesign.

Meer over ons weten?