Tuinverlichting gemakkelijk zelf aan te leggen, zonder expertise van buitenafLicht laten aanleggen

Al onze verlichting dat met een 12 volt systeem kan worden aangelegd is door jou zelf makkelijk aan te leggen. Je hebt hier namelijk geen expertise voor nodig omdat je bij het beschadigen van een kabel geen shock krijgt. Wij raden je aan, indien je het zelf aanlegt, om onze handleiding goed door te nemen en alles volgens de aanwijzingen aan te sluiten. Voor de garantie is het verder belangrijk dat je wel de juiste kabels en transformators van onze merken gebruikt omdat de garantie anders ook vervalt. Deze kabels zijn namelijk speciaal gemaakt voor de armaturen, waardoor ze ook exact genoeg stroom leveren. Als er bijvoorbeeld in andere kabels minder koper zit, dan gaan de lampen minder fel branden of knipperen.

Verder is het belangrijk dat je van te voren een goed lichtplan bedenkt, zodat je weet waar alle kabels moeten komen te liggen. Daarna kun je starten met het graven van de sleuven, zodat de kabels in de grond liggen. Hierdoor is het niet mogelijk om bijvoorbeeld tijdens het harken per ongeluk tegen een kabel aan te stoten. Een handige tip is bijvoorbeeld om kabels strak tegen paden aan te leggen. In het algemeen is het namelijk zo dat je minder vaak in de buurt van een pad komt met bijvoorbeeld je hark.

Krijg jij de tuinverlichting niet aangelegd met behulp van onze handleiding en tips? Geen probleem! Wij staan klaar om je te helpen en je kunt altijd even contact met ons opnemen via info@totaaltuinlicht.nl

Heb jij een grotere tuin dan 350 m2 en wil je toch dat wij het aan komen sluiten? Dit is mogelijk, maar hiervoor dien je wel apart een offerte op te vragen.